Bericht versturen
Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology
E-mail James689@163.com TEL.: 86--13728602272
Thuis Thuis >

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole
Certificates
  • Design patent of the adapter
QC Profile

QA/QC profiel:

 

Sinds zijn wij opstelling onze installatie, wij duidelijk dat de kwaliteit van de adapter het hart van ons bedrijf is en concentreren ons altijd op de adapterkwaliteit en de betrouwbaarheid. Wij hebben QC, QA afdelingen, en introduceerden het meest geavanceerde opsporingsmateriaal om alle inkomende grondstoffen, halve finaleproducten en eindproducten ervoor te zorgen om aan alle kwaliteitsnorm en veiligheidsgoedkeuringsvereisten te voldoen.

 

Alle grondstoffen moeten door onze QC controleren en de Groene vergunning overgaan vóór bewogen tot ons pakhuis, onze zal QA controleren en de test alvorens de materialen naar de productie department.after gaan beëindigde opnieuw het semi eindproduct, onze zal QC/QA het testen de functie door het het testen materiaal doen en zal de kwaliteit moet aan de kwaliteitsvereisten worden voldaan waarborgen. In ons definitieve productiestadium, zal onze QC/QA AT het testen en controleert de verschijning één voor één doen, dan overgegaane kan worden ingepakt en worden verscheept.

 

Tijdens de gehele productie, volgen wij strikt ons STANDAARD GEBRUIKSPROCEDURE en KWALITEITSbeheersysteem op aangezien ISO9001, om de gekwalificeerde adapters ervoor te zorgen aan klanten kan worden verscheept.

 

 

De Grafiek van de processtroom 

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology kwaliteitscontrole 0

 

Het Certificaat van het kwaliteitsbeheersysteem

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology kwaliteitscontrole 1

      

RoHS het Testen
 

 Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology kwaliteitscontrole 2

 

 

 

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology kwaliteitscontrole 3

Neem op elk moment contact met ons op.

86--13728602272
No.129 van 1st Industriezone, Lisonglang-Gemeenschap, Gongming-Stad, Guangming, Shenzhen, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons