Bericht versturen
Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology
E-mail James689@163.com TEL.: 86--13728602272
Thuis >

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology Factory Production Line

Fabriekstocht
  • Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology Factory Production Line
  • Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology Factory Production Line
  • Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology Factory Production Line
Production Line

RUIYU-de Technologie heeft meer dan 10 jaar ervarings in adapter ontwerp en productie. Wij hebben meer dan 10.000 vierkante meters werkende plaats en pakhuis, hebben wij meer dan 400 eerste lijnarbeiders, en opgebouwd 10 productielijnen en 2 SEMI AUTOproductielijnen, hebben wij morden productiemateriaal en het testen instrumenten. Onze dagelijkse productiecapaciteit is meer dan 35.000 - 50,000pcs en onze levertijd zijn 15 - 20 dagen nadat wij de bevestigde orde recevied.

 

Bij tussentijd, alle adapters moet ervoor zorgen onze hoogte worden ontmoet - kwaliteitsnormen, hebben wij rond 30 QA/QC personeelsleden om elke adapter te controleren en te testen om aan de kwaliteitsvereisten te voldoen in elk productiestadium, en onderaan de waarde moeten registreren en prodcution het reocrding een paar jaar houden voor het vinden.

 

Wij volgen strikt ISO9001 op en onze SOP om alle adapters te maken moet vier keer het testen vóór de en adapters overgaan die uit inpakken verschepen.

 

Tijdens de overgegaane 10 jaar, hebben wij 3 -150 wattsadapters, schakelende voeding, autoladers, snelle mobiele laders en HOOFDbestuurders ontworpen en ontwikkeld, hebben onze adapters de universele veiligheid certificats zoals FCC van UL CUL CCC PSE kc SAA enz. van Ce GS overgegaan, en onze adapters zijn verkocht aan meer dan 50 landen in de wereld. Wij houden altijd onze belofte aan alle klanten van wereldwijd: Hoog - de kwaliteit satandard en de beste dienst zouden ons moeten maken winnen om samenwerking te winnen!

 

Onze productielijn:

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology fabriek productielijn 0

 

SMT-productie:

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology fabriek productielijn 1

 

AT het Testen

 

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology fabriek productielijn 2

OEM/ODM

RUIYU-de Technologie in China is adapter het manufactuering van omschakelingsvoeding en in 2010 opgericht. De stichter en R/D-het team heeft meer dan 20 van het adapterjaar ontwerp en productie. Wij ontwierpen en verstrekten allerlei adapters om alle klantenbehoeften met hoogte te vervullen - kwaliteit en goede tarifering.

Onze adapters hebben volledig inputvoltage 100-240V dat wereldmarkt kan ontmoeten en de universele veiligheidscertificaten en de veiligheidsnormen verkreeg.

Wij verstrekken allerlei OEM en ODM het accoding aan klantenbehoeften en de markttendens.

Met onze effors, en goede kwaliteit van de adapter, hebben wij vele beroemde klanten in de wereld.

 

Wij concentreren ons altijd op de kwaliteit en de dienst, hopen wij werkelijk en zullen het lange stern bedrijfsvennootschap met klanten houden die van wereldwijd zijn en de winst maken - win samenwerking.

 

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology fabriek productielijn 0

R&D

R&D-het team is het Hart van ons bedrijf. Ons R&D-team heeft rond 20 deskundige en toegewijde ingenieurs die meer dan 10 - 20 jaar ervarings in adapterontwerp en ontwikkeling hebben. Aan fufill verbetert alle klantenbehoeften, ons R&D-team constant zijn technologische en ontwikkelingscapaciteit door nieuwe technologie in het productieproces introduing om de kwaliteit te verbeteren en het niveau van de producttechnologie uit te breiden.

 

Shenzhen Fuyun(Ruiyu) Technology fabriek productielijn 0

Neem op elk moment contact met ons op.

86--13728602272
No.129 van 1st Industriezone, Lisonglang-Gemeenschap, Gongming-Stad, Guangming, Shenzhen, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons