Thuis

Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd

China Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd certificaten
China Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd certificaten
Wij hebben meer dan 8 jaar samenwerkings met RUIYU-Technologie die één van de beste adaptersleveranciers is wij kunnen GELOVEN. MEI Internationaal van de V.S.

—— TRVOR JAMES

Bij RUIYU-Technologie, kunt u vinden wat u nodig hebt en wat u werkelijk wilt kopen. De kwaliteit en de Tarifering zijn veel beter! Mikrotechnologie van de EU

—— Teken Harding

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd

1 2 3
Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd
De onze installatiebouw onze vergadering roon Productielijnen
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : REEU
Aantal werknemers : 399~499
Jaarlijkse omzet : 12millions-15millions
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Shenzhenruiyu, Ltd wordt gevestigd bij No.129 van de eerste industriezone, Lisonglang-Gemeenschap, GongmingTown, Guangming Nieuwe Disrtrict, Shenzhen, Guangdong, China, in Augustus 2010 werd gevestigd, een inzameling van R&D, productie, de adapter van de verkoopmacht, lader, de delen van de de hoge drukkern van het het kappeninstrument en de naverkoopdienst is. Het bedrijf heeft meer dan 500 werknemers, heeft 3 ingenieurs die jaar 20-30 professionele techniekonderzoek en ontwikkeling van adapter het ontwerpen hebben; heeft 5 ingenieurs die meer dan 10 jaar ervarings hebben, heeft 10 ingenieurs die 5 jaar ervarings hebben, heeft morn dan 30 beheerspersoneelsleden, en heeft een reeks van geavanceerd automatiseringsmateriaal en diverse geavanceerde het testen instrumenten en het materiaal van de betrouwbaarheidstest. Het bedrijf aangezien zijn onderneming onophoudelijk onderneming versterkt het interne beheer, het kwaliteitsbeheersysteem verbetert, verbetert de de dienstkwaliteit en het de dienstbewustzijn, met de gezamenlijke inspanningen van collega's in het bedrijf, de V.S. en het marktaandeel van de EU van 60%, is ook een snelle uitbreiding in China, Japan en Hangt Zuid-Korea, het bedrijf altijd marktgericht aan

en het pragmatische principe van „behulpzame innovatie, en bereikt“, verbeter constant productietechnologie en de het kwaliteitsbeheersysteem en innovatie, in 2012 gingen de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 internationale, CCC de nationale over verplichte certificatie, CQC-huishoudapparaten, kc, Ce, PSE-certificatie, een goede reputatie onder dezelfde industrie heeft!

 

Wij verbeteren constant ons kwaliteitssysteem en voltooien onze QC en QA team, van grondstoffen die aan eindproductinspectie kopen, standaardiseren wij SOP, testend elk product volgens de veiligheidsnormvereisten en het kwaliteitssysteem, om alle adapters 100% ervoor te zorgen die vóór pakket en het verschepen worden overgegaan.

Onze hoogte - rekken de kwaliteitsnorm zich en de zeer concurrerende tarifering die onze markt helpen aan de meesten van wereldwijd uit. Wij concentreren ons altijd op ons bedrijfdoel " hoog - kwaliteit, beter tarifering en de Beste dienst“ om onze alle klantenbehoeften tevreden te stellen!

China Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Shenzhen Ruiyu Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jameszhang

Tel.: +86 13728602272

Fax: 86-755-23428774

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)